Stoelen

Filter
104 resultaten
%
Abanti eetstoel
Eetkamerstoel Abanti in de kleur antracietZwart metalen poten Speels sierstiksel in de rugleuningUitgevoerd in de zachte stof bloqTe belasten tot 125 kgStoel Abanti biedt een heerlijk zacht zitcomfort. De zitting loopt naar voren toe wat schuin af, wat zorgt voor een heerlijk comfortabele zit om uren lang te kunnen tafelen.Dankzij de zachte stof bloq 67-antracite in combinatie met de zwart metalen poten past deze eetstoel Abanti in vele interieurs. Stof bloq is een platgeweven stof. Het stiksel in de rug zorgt voor een rijke uitstraling. OnderhoudVoor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Gebruik om je vloer te beschermen anti-krasvilt wat je zelf op maat kunt knippen.

€ 50,00 € 119,95

%
Abanti eetstoel
Eetkamerstoel Abanti in de kleur blauwgrijsZwart metalen poten Speels sierstiksel in de rugleuningUitgevoerd in de zachte stof bloq kleur niagaraTe belasten tot 125 kgStoel Abanti biedt een heerlijk zacht zitcomfort. De zitting loopt naar voren toe wat schuin af, wat zorgt voor een heerlijk comfortabele zit om uren lang te kunnen tafelen.Dankzij de zachte stof bloq 158-niagara in combinatie met de zwart metalen poten past deze eetstoel Abanti in vele interieurs. Stof bloq is een platgeweven stof. Het stiksel in de rug zorgt voor een rijke uitstraling. OnderhoudVoor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Gebruik om je vloer te beschermen anti-krasvilt wat je zelf op maat kunt knippen.

€ 50,00 € 119,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur bruinSterke microvezelstofNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een bruine microvezelstof die erg geschikt is voor intensief gebruik. De stof is opgebouwd uit synthetische vezels waardoor deze erg sterk is. Desondanks voelt hij erg zacht aan. Bovendien is de stof makkelijk in onderhoud.Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 74,95 € 94,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur donkergrijsSterke microvezelstofNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een donkergrijze microvezelstof die erg geschikt is voor intensief gebruik. De stof is opgebouwd uit synthetische vezels waardoor deze erg sterk is. Desondanks voelt hij erg zacht aan. Bovendien is de stof makkelijk in onderhoud.Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 74,95 € 94,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur lichtgrijs.Zachte weefstof mito 40-ashgreyNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een grove lichtgrijze weefstof met grijze en witte kleurnuances. Ondanks de grove structuur voelt de stof erg zacht en comfortabel aan. De stof heeft een luxe uitstraling.Online is deze stoel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. In de winkel is stoel Ambiance te bestellen in vele kleuren verschillende stof- en ledersoorten. Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende combistoffering, waarbij de voor- en achterkant in verschillende stoffen of kleuren uitgevoerd worden. Tevens kun je hier kiezen uit verschillende poten in metaal of hout. Dus is deze uitvoering niet helemaal wat je zoekt, kom dan naar onze winkel en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de zelfklevende viltstrook.

€ 74,95 € 94,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur grijs-blauwZachte velvetstofNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een grijs-blauwe velvetstof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling.Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 79,95 € 99,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur donker grijs.Zachte weefstof mito 68-dark grey.Nosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een grove donkergrijze weefstof met grijze en zwarte kleurnuances. Ondanks de grove structuur voelt de stof erg zacht en comfortabel aan. De stof heeft een luxe uitstraling.Online is deze stoel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. In de winkel is stoel Ambiance te bestellen in vele kleuren verschillende stof- en ledersoorten. Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende combistoffering, waarbij de voor- en achterkant in verschillende stoffen of kleuren uitgevoerd worden. Tevens kun je hier kiezen uit verschillende poten in metaal of hout. Dus is deze uitvoering niet helemaal wat je zoekt, kom dan naar onze winkel en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de zelfklevende viltstrook.

€ 74,95 € 94,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur donkergrijsZachte weefstofNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een grove donkergrijze weefstof met grijze en zwarte kleurnuances. Ondanks de grove structuur voelt de stof erg zacht en comfortabel aan. De stof heeft een luxe uitstraling.Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 74,95 € 94,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur okergeelZachte velvetstofNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een okergele velvetstof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling.Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 79,95 € 99,95

Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur okergeel.Zachte velvetstof adore-goldNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een okergele velvetstof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling.Online is deze stoel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. In de winkel is stoel Ambiance te bestellen in vele kleuren verschillende stof- en ledersoorten. Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende combistoffering, waarbij de voor- en achterkant in verschillende stoffen of kleuren uitgevoerd worden. Tevens kun je hier kiezen uit verschillende poten in metaal of hout. Dus is deze uitvoering niet helemaal wat je zoekt, kom dan naar onze winkel en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de zelfklevende viltstrook.

€ 99,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur donkergrijs.Sterke microvezelstof python 67-antracietNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een donkergrijze microvezelstof die erg geschikt is voor intensief gebruik. De stof is opgebouwd uit synthetische vezels waardoor deze erg sterk is. Desondanks voelt hij erg zacht aan. Bovendien is de stof makkelijk in onderhoud.Online is deze stoel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. In de winkel is stoel Ambiance te bestellen in vele kleuren verschillende stof- en ledersoorten. Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende combistoffering, waarbij de voor- en achterkant in verschillende stoffen of kleuren uitgevoerd worden. Tevens kun je hier kiezen uit verschillende poten in metaal of hout. Dus is deze uitvoering niet helemaal wat je zoekt, kom dan naar onze winkel en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de zelfklevende viltstrook.

€ 74,95 € 94,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur lichtgrijsZachte weefstofNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een grove lichtgrijze weefstof met grijze en witte kleurnuances. Ondanks de grove structuur voelt de stof erg zacht en comfortabel aan. De stof heeft een luxe uitstraling.Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 74,95 € 94,95

%
Ambiance eetstoel
Eetstoel Ambiance in de kleur bruin.Sterke microvezelstof python 09-camelNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een bruine microvezelstof die erg geschikt is voor intensief gebruik. De stof is opgebouwd uit synthetische vezels waardoor deze erg sterk is. Desondanks voelt hij erg zacht aan. Bovendien is de stof makkelijk in onderhoud.Online is deze stoel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. In de winkel is stoel Ambiance te bestellen in vele kleuren verschillende stof- en ledersoorten. Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende combistoffering, waarbij de voor- en achterkant in verschillende stoffen of kleuren uitgevoerd worden. Tevens kun je hier kiezen uit verschillende poten in metaal of hout. Dus is deze uitvoering niet helemaal wat je zoekt, kom dan naar onze winkel en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de zelfklevende viltstrook.

€ 74,95 € 94,95

%
Ambiance eetstoel stof adore 149-steel
Eetstoel Ambiance in de kleur grijs-blauw.Zachte velvetstof adore 149-steelNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een grijs-blauwe velvetstof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling.Online is deze stoel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. In de winkel is stoel Ambiance te bestellen in vele kleuren verschillende stof- en ledersoorten. Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende combistoffering, waarbij de voor- en achterkant in verschillende stoffen of kleuren uitgevoerd worden. Tevens kun je hier kiezen uit verschillende poten in metaal of hout. Dus is deze uitvoering niet helemaal wat je zoekt, kom dan naar onze winkel en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de zelfklevende viltstrook.

€ 79,95 € 99,95

%
Arthena armstoel groen
Arthena is een armstoel met een uitgesproken uitstraling die verkrijgbaar is in twee kleuren stof. Deze stof geeft de stoel een zachte touch en gecombineerd met de stoere metalen poten en de mooie vormgegeven zitting, maakt het geheel een speelse stoel.Deze stoel kun je vinden in de showroom van Profijtmeubel Tilburg.

€ 89,95 € 129,95

%
Aurino armstoel
Ranke armstoel Aurino in caramel-kleurMet zwart metalen potenHR-schuim in de zittingUitgevoerd in microleder bull 16-caramel Met opvallende vierkante stiksels op de rug De armhoogte is 67cmDoor het HR-schuim in de zitting is deze armstoel Aurino net zo comfortabel als hij eruit ziet. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort. De combinatie van de vierkante stiksels, ook wel pulling genoemd, de zwarte metalen poten en het microleder bull in de kleur 16-caramel zorgt dat de armstoel een moderne uitstraling heeft. Microleder bull is een samengestelde bekleding van leder en stof met een mooie en luxe uitstraling en makkelijk in onderhoud.Onderhoud: Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

€ 149,00 € 284,00

%
Aurino armstoel
Armstoel Aurino is een zeer comfortabele stoel die in diverse interieurs past. De stoel heeft zwarte metalen poten en is voorzien van wieltjes.  U kunt de stoel bezichtigen in de showroom van Pronto Wonen Tilburg. 

€ 149,00 € 314,00

%
Aurino armstoel
Comfortabele armstoel met wielen en een fraaie lichtgrijze stof en zwart metalen onderstel.Deze stoel staat in de showroom van Pronto Wonen Tilburg.

€ 149,00 € 229,00

%
Aurino armstoel stof adore niagara
Armstoel Aurino met zwart metalen potenZitcomfort van polyetherschuimUitgevoerd in stof adore 158-niagaraDe armhoogte is 67cmMaximale belastbaarheid van 120 kgArmstoel Aurino heeft in deze uitvoering een moderne uitstraling. De combinatie van de zwart metalen poten en de zachte veloursstof adore in de mooie kleur 158-niagara geeft deze armstoel een rustig maar strak uiterlijk. De zitting van polyetherschuim geeft de stoel het juiste comfort voor een lange avond tafelen.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

€ 119,00 € 219,00

%
Aurino barkruk stof chrono zinc
Deze stoere barkruk is goed te combineren in diverse interieurs.De stoel heeft zwarte metalen poten en zit zeer comfortabel. U kunt de stoel bezichtigen in de showroom van Pronto Wonen Tilburg.

€ 149,00 € 244,00

%
Aurino barkruk stof rate grey
Trendy lichtgrijze barkruk AurinoStrakke en moderne uitstralingMet zwart metalen frameTe belasten tot 120 kgGeschikt voor bartafels met een hoogte van ca. 90cmUitgevoerd in de stof rate 40-ash grey.Barkruk Aurino heeft in deze uitvoering een eigentijdse uitstraling door zijn strakke belijning. De kruk is bekleed met een fijne gemêleerde weefstof, die lekker zacht aanvoelt. De combinatie van het zwarte metalen frame en de trendy lichtgrijze stof maakt dat deze barkruk een strak en moderne uitstraling heeft.Deze barkruk is niet alleen een blikvanger in jouw interieur, maar biedt ook nog eens een heerlijk zitcomfort. In de zitting is namelijk polyetherschuim verwerkt. Dit biedt goede ondersteuning en vormt een minder veerkrachtige basis. Deze barkruk is dan ook ideaal voor wie van een wat hardere zit houdt.Zie jij je al helemaal zitten in barkruk Aurino, maar is deze uitvoering nét niet naar je zin? Geen probleem! Barkruk Aurino kun je in de winkel namelijk helemaal zelf samenstellen. Zo kun je niet alleen kiezen uit onze ruime stoffencollectie, maar kun je ook kiezen uit verschillende stiksels. Daarnaast zijn er bijpassende eetkamerstoelen met of zonder armleuningen verkrijgbaar. Je kunt met de Aurino alle kanten op! Kom naar één van onze winkels om alle mogelijkheden te ontdekken. Goed om te weten: alle barkrukken en stoelen worden gemonteerd geleverd.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze barkruk adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Gebruik zelfklevend Oravilt (17 mm) om je vloer te beschermen.

€ 99,00 € 179,00

%
Aurino eetstoel
Moderne eetstoel AurinoMet zwart metalen potenUitgevoerd in stof bloq 158-niagaraEetstoel Aurino heeft in deze uitvoering een frisse uitstraling. De combinatie van de zwarte metalen poten en de stof bloq in de kleur 158-niagara geeft de eetstoel een frisse uitstraling. Stof bloq is een geweven stof met een gemêleerde look.  Showmodel Aurino is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 99,00 € 139,00

%
Aurino eetstoel stof chrono-zinc
Eet-en armstoel en barkruk Aurino; mooie ranke belijningHoe mooi kan eenvoud zijn. De ranke belijning en het metalen frame geven deze eetstoel, armstoel en barkruk een moderne tijdloze uitstraling. Hierdoor past deze in elk interieur; modern, lifestyle of industriëel het matched altijd.Uitgevoerd in stof chrono 167-zinc met HR-schuim in de zitting en zwarte metalen poten. Model Aurino is uitgevoerd met metalen poten die je in alu-/zilver kleur of in de kleur zwart kunt krijgen.De hele constructie van de eetstoelen is erg degelijk en gemaakt van duurzame materialen.Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je meubel te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.Kom gerust naar Pronto Wonen en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Aurino je kan bieden. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

€ 99,00 € 194,00

%
Aurino eetstoel stof python graphite
Deze stoel past in vrijwel elk interieur.De stoel heeft een zachte stof en zwarte metalen poten. De stoel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Tilburg.

€ 69,00 € 139,00