Stoelen


Filter
104 resultaten
%
Abanti eetstoel in stof bloq 108-wood
Eetkamerstoel Abanti in de kleur grijsbruinZwart metalen poten Speels sierstiksel in de rugleuningUitgevoerd in de zachte stof bloq 108-woodTe belasten tot 125 kgStoel Abanti biedt een heerlijk zacht zitcomfort. De zitting loopt naar voren toe wat schuin af, wat zorgt voor een heerlijk comfortabele zit om uren lang te kunnen tafelen.Dankzij de zachte stof bloq 108-wood in combinatie met de zwart metalen poten past deze eetstoel Abanti in vele interieurs. Stof bloq is een platgeweven stof. Het stiksel in de rug zorgt voor een rijke uitstraling. De poten moeten nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die zit bijgesloten, is dit zo gebeurd.OnderhoudVoor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Gebruik om je vloer te beschermen anti-krasvilt wat je zelf op maat kunt knippen.

€ 99,95 € 119,95

%
Abanti eetstoel in stof bloq 158-niagara
Eetkamerstoel Abanti in de kleur blauwgrijsZwart metalen poten Speels sierstiksel in de rugleuningUitgevoerd in de zachte stof bloq kleur niagaraTe belasten tot 125 kgStoel Abanti biedt een heerlijk zacht zitcomfort. De zitting loopt naar voren toe wat schuin af, wat zorgt voor een heerlijk comfortabele zit om uren lang te kunnen tafelen.Dankzij de zachte stof bloq 158-niagara in combinatie met de zwart metalen poten past deze eetstoel Abanti in vele interieurs. Stof bloq is een platgeweven stof. Het stiksel in de rug zorgt voor een rijke uitstraling. OnderhoudVoor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Gebruik om je vloer te beschermen anti-krasvilt wat je zelf op maat kunt knippen.

€ 99,95 € 119,95

%
Abanti eetstoel in stof bloq 162-forest
Eetkamerstoel Abanti in de kleur donkergroenZwart metalen poten Speels sierstiksel in de rugleuningUitgevoerd in de zachte stof bloq 162-forestTe belasten tot 125 kgStoel Abanti biedt een heerlijk zacht zitcomfort. De zitting loopt naar voren toe wat schuin af, wat zorgt voor een heerlijk comfortabele zit om uren lang te kunnen tafelen.Dankzij de zachte stof bloq 162-forest in combinatie met de zwart metalen poten past deze eetstoel Abanti in vele interieurs. Stof bloq is een platgeweven stof. Het stiksel in de rug zorgt voor een rijke uitstraling. De poten moeten nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die zit bijgesloten, is dit zo gebeurd.OnderhoudVoor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Gebruik om je vloer te beschermen anti-krasvilt wat je zelf op maat kunt knippen.

€ 99,95 € 119,95

%
Abanti eetstoel in stof bloq 167-zinc
Eetkamerstoel Abanti in de kleur grijsZwart metalen poten Speels sierstiksel in de rugleuningUitgevoerd in de zachte stof bloq 167-zincTe belasten tot 125 kgStoel Abanti biedt een heerlijk zacht zitcomfort. De zitting loopt naar voren toe wat schuin af, wat zorgt voor een heerlijk comfortabele zit om uren lang te kunnen tafelen.Dankzij de zachte stof bloq 167-zinc in combinatie met de zwart metalen poten past deze eetstoel Abanti in vele interieurs. Stof bloq is een platgeweven stof. Het stiksel in de rug zorgt voor een rijke uitstraling. De poten moeten nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die zit bijgesloten, is dit zo gebeurd. OnderhoudVoor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Gebruik om je vloer te beschermen anti-krasvilt wat je zelf op maat kunt knippen.

€ 99,95 € 119,95

%
Abanti eetstoel in stof bloq 67-antracite
Eetkamerstoel Abanti in de kleur antracietZwart metalen poten Speels sierstiksel in de rugleuningUitgevoerd in de zachte stof bloqTe belasten tot 125 kgStoel Abanti biedt een heerlijk zacht zitcomfort. De zitting loopt naar voren toe wat schuin af, wat zorgt voor een heerlijk comfortabele zit om uren lang te kunnen tafelen.Dankzij de zachte stof bloq 67-antracite in combinatie met de zwart metalen poten past deze eetstoel Abanti in vele interieurs. Stof bloq is een platgeweven stof. Het stiksel in de rug zorgt voor een rijke uitstraling. OnderhoudVoor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Gebruik om je vloer te beschermen anti-krasvilt wat je zelf op maat kunt knippen.

€ 99,95 € 119,95

%
Albara armstoel stof microvezel antraciet
Zwart metalen poten met draaimechanisme Antraciete eetkamerstoel met armleuning Albara Draaibaar Uitgevoerd in microvezelstof antraciet Zwart metalen frame Te belasten tot 120 kg Stoel Albara is bekleed met de microvezelstof in de kleur antraciet. Deze zachte, warme stof is onderhoudsvriendelijk en daardoor zeer geschikt voor intensief gebruik. De combinatie van het zwart metalen frame en de armleuningen die vloeiend overgaan in de rugleuning, geven deze stoel een moderne en chique uitstraling. Stoel Albara is erg goed te combineren binnen diverse interieurstijlen.

€ 109,95 € 139,95

%
Albara armstoel stof microvezel army
Zwart metalen poten met draaimechanisme Groene eetkamerstoel met armleuning Albara Draaibaar Uitgevoerd in microvezelstof groen Zwart metalen frame Te belasten tot 120 kg Stoel Albara is bekleed met de microvezelstof in de kleur groen. Deze zachte, warme stof is onderhoudsvriendelijk en daardoor zeer geschikt voor intensief gebruik. De combinatie van het zwart metalen frame en de armleuningen die vloeiend overgaan in de rugleuning, geven deze stoel een moderne en chique uitstraling. Stoel Albara is erg goed te combineren binnen diverse interieurstijlen.

€ 109,95 € 139,95

Ambiance eetstoel stof wedge 149-steel
Kleur: Wedge Steel. Tijdloze eetkamerstoel Ambiance, past in elk interieur Eetstoel Ambiance voelt zich in vele woonstijlen thuis; wat dat betreft is het echt een moderne klassieker!

€ 74,95

Ambiance eetstoel stof wedge 149-steel
Model Ambiance heeft een heerlijk zitcomfort door de nosagvering in com- binatie met HR-schuim. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregel- matige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en het zeer veerkrachtig is. Samen met de nosagvering krijg je een optimale ondersteuning en biedt het een hoog zitcomfort.Uitgevoerd in stof wedge 149-steel met zwarte metalen poten, type A.

€ 74,95

Ambiance eetstoel stof wedge 87-slate
Tijdloze eetkamerstoel Ambiance, past in elk interieur.Eetstoel Ambiance voelt zich in vele woonstijlen thuis; wat dat betreft is het echt een moderne klassieker! Model Ambiance heeft een heerlijk zitcomfort door de nosagvering in com- binatie met HR-schuim. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregel- matige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en het zeer veerkrachtig is. Samen met de nosagvering krijg je een optimale ondersteuning en biedt het een hoog zitcomfort.Uitgevoerd in stof wedge 87-slate met zwarte metalen poten, type A.

€ 74,95

Ambiance eetstoel stof wedge 87-slate
Kleur: Wedge Slate. Tijdloze eetkamerstoel Ambiance, past in elk interieur Eetstoel Ambiance voelt zich in vele woonstijlen thuis; wat dat betreft is het echt een moderne klassieker!

€ 74,95

Arthen armstoel cowboy 104-basalt
Poten matt black pwd. coat, vpe 2, kd op=opHeerlijk natafelen met de Arthena!Arthena is een armstoel met een uitgesproken uitstraling die verkrijgbaar is in drie kleuren stof. Deze stof geeft de stoel een zachte touch en gecombineerd met de stoere metalen poten en de mooie vormgegeven zitting, maakt het geheel een speelse stoel.Uit voorraad leverbaarMet metalen potenDe kleuren die mogelijk zijn, zijn de kleuren basalt, clay en green. Drie kleuren die makkelijk te combineren zijn en daarnaast is de stof makkelijk te onderhouden. Voor dit model adviseren wij Textile & Leather protector voor stof. De kuip en het zwart metalen gepoedercoated frame worden ongemonteerd. Je hoeft alleen de poten maar te monteren. Er is een handige montagehandleiding beschikbaar. Het belastbaar vermogen van de stoel is 100 kg.Combineer deze stoelen met een tafel uit de Profijt Meubel collectie. De armstoel is daarnaast ook geschikt om als extra zitplaats te dienen bij je zithoek mocht je extra zitplaatsen nodig hebben. Dit model is uit voorraad leverbaar dus je kan er snel van genieten.Voor een geringe meerprijs is het mogelijk om de garantie uit te breiden naar 5 jaar, namelijk met onze All in House Service: vlekkenservice & constructieservice aan huis. Mocht er iets aan de hand zijn, dan staat er een deskundig team klaar om je te helpen. Zelfs is het mogelijk dat er een vakman bij je thuis komt om de vlek te verwijderen of het constructieprobleem op te lossen. De slimste keuze!

€ 99,95

Arthena armstoel cowboy 411-green
Poten matt black pwd. coat, vpe 2, kd op=opHeerlijk natafelen met de Arthena!Arthena is een armstoel met een uitgesproken uitstraling die verkrijgbaar is in drie kleuren stof. Deze stof geeft de stoel een zachte touch en gecombineerd met de stoere metalen poten en de mooie vormgegeven zitting, maakt het geheel een speelse stoel.Uit voorraad leverbaarMet metalen potenDe kleuren die mogelijk zijn, zijn de kleuren basalt, clay en green. Drie kleuren die makkelijk te combineren zijn en daarnaast is de stof makkelijk te onderhouden. Voor dit model adviseren wij Textile & Leather protector voor stof. De kuip en het zwart metalen gepoedercoated frame worden ongemonteerd. Je hoeft alleen de poten maar te monteren. Er is een handige montagehandleiding beschikbaar. Het belastbaar vermogen van de stoel is 100 kg.Combineer deze stoelen met een tafel uit de Profijt Meubel collectie. De armstoel is daarnaast ook geschikt om als extra zitplaats te dienen bij je zithoek mocht je extra zitplaatsen nodig hebben. Dit model is uit voorraad leverbaar dus je kan er snel van genieten.Voor een geringe meerprijs is het mogelijk om de garantie uit te breiden naar 5 jaar, namelijk met onze All in House Service: vlekkenservice & constructieservice aan huis. Mocht er iets aan de hand zijn, dan staat er een deskundig team klaar om je te helpen. Zelfs is het mogelijk dat er een vakman bij je thuis komt om de vlek te verwijderen of het constructieprobleem op te lossen. De slimste keuze!

€ 99,95

Arthena armstoel cowboy 808-clay
Poten matt black pwd. coat, vpe 2, kd op=opHeerlijk natafelen met de Arthena!Arthena is een armstoel met een uitgesproken uitstraling die verkrijgbaar is in drie kleuren stof. Deze stof geeft de stoel een zachte touch en gecombineerd met de stoere metalen poten en de mooie vormgegeven zitting, maakt het geheel een speelse stoel.Uit voorraad leverbaarMet metalen potenDe kleuren die mogelijk zijn, zijn de kleuren basalt, clay en green. Drie kleuren die makkelijk te combineren zijn en daarnaast is de stof makkelijk te onderhouden. Voor dit model adviseren wij Textile & Leather protector voor stof. De kuip en het zwart metalen gepoedercoated frame worden ongemonteerd. Je hoeft alleen de poten maar te monteren. Er is een handige montagehandleiding beschikbaar. Het belastbaar vermogen van de stoel is 100 kg.Combineer deze stoelen met een tafel uit de Profijt Meubel collectie. De armstoel is daarnaast ook geschikt om als extra zitplaats te dienen bij je zithoek mocht je extra zitplaatsen nodig hebben. Dit model is uit voorraad leverbaar dus je kan er snel van genieten.Voor een geringe meerprijs is het mogelijk om de garantie uit te breiden naar 5 jaar, namelijk met onze All in House Service: vlekkenservice & constructieservice aan huis. Mocht er iets aan de hand zijn, dan staat er een deskundig team klaar om je te helpen. Zelfs is het mogelijk dat er een vakman bij je thuis komt om de vlek te verwijderen of het constructieprobleem op te lossen. De slimste keuze!

€ 99,95

Aurino eetstoel microleder bull 16-caramel
Sg08-zwarte metalen poten,vlindernaad,hrRanke eetstoel Aurino in caramel-kleurMet zwart metalen potenHR schuim in de zittingUitgevoerd in microleder bull 16-caramelAfgewerkt met fraaie vlindernaadDoor het HR-schuim in de zitting is deze eetstoel Aurino net zo comfortabel als hij eruit ziet. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort. De combinatie van de vlindernaad, de zwart metalen poten en het microleder bull in de kleur 16-caramel zorgt dat de armstoel een moderne uitstraling heeft. Microleder bull is een samengestelde bekleding van leder en stof met een mooie en luxe uitstraling en makkelijk in onderhoud.

€ 224,00

Aurino eetstoel microleder bull 16-caramel
Sg08-zwarte metalen poten,vlindernaad,hrRanke eetstoel Aurino in caramel-kleurMet zwart metalen potenHR schuim in de zittingUitgevoerd in microleder bull 16-caramelAfgewerkt met fraaie vlindernaadDoor het HR-schuim in de zitting is deze eetstoel Aurino net zo comfortabel als hij eruit ziet. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. De combinatie van de vlindernaad, de zwart metalen poten en het microleder bull in de kleur 16-caramel zorgt dat de armstoel een moderne uitstraling heeft. 

€ 224,00

Aurino eetstoel stof adore 67-antraciet
Antraciete eetstoel Aurino met zwart metalen potenZitcomfort van polyetherschuimMet fraaie biesUitgevoerd in stof adore 67-antracietMaximale belastbaarheid van 120 kgEetstoel Aurino heeft in deze uitvoering een warme uitstraling. De combinatie van de zwart metalen poten en de zachte veloursstof adore in de diepe kleur 67-antraciet afgewerkt met een bies geeft deze eetstoel een stoer maar strak uiterlijk. De zitting van polyetherschuim geeft de stoel het juiste comfort voor een lange avond tafelen.Uiteraard is de eetstoel ook verkrijgbaar in zeer veel kleuren en stoffen uit de Pronto Wonen stoffencollectie. Daarnaast is de Aurino ook verkrijgbaar als armstoel en barkruk en heb je verschillende opties in stiksels en pootmogelijkheden. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

€ 169,00

Aurino eetstoel stof bloq 158-niagara
Sg02-zwarte metalen potenModerne eetstoel AurinoMet zwart metalen potenUitgevoerd in stof bloq 158-niagaraEetstoel Aurino heeft in deze uitvoering een frisse uitstraling. De combinatie van de zwarte metalen poten en de stof bloq in de kleur 158-niagara geeft de eetstoel een frisse uitstraling. Stof bloq is een geweven stof met een gemêleerde look. 

€ 139,00

Aurino eetstoel stof page 167-zinc
Lichtgrijze eetstoel AurinoMet zwarte metalen potenHR-schuim in de zittingUitgevoerd in stof page 167-zincMet opvallende vierkante stiksels op de rugDoor het HR-schuim in de zitting is deze eetstoel Aurino net zo comfortabel als hij eruit ziet. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort. De combinatie van de vierkante stiksels, ook wel pulling genoemd, de zwarte metalen poten en de fijngeweven stof page in de kleur 167-zinc zorgt dat de armstoel een moderne uitstraling heeft.Uiteraard is de eetstoel ook verkrijgbaar in zeer veel kleuren en stoffen uit de Pronto Wonen stoffencollectie. Daarnaast is de Aurino ook verkrijgbaar als armstoel en barkruk en heb je verschillende opties in stiksels en pootmogelijkheden. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

€ 174,00

%
Avanza eetstoel stof shout 167-zinc
Lichtgrijze eetstoel Avanaz.Dankzij het HR-schuim in de zitting is deze eetstoel Avanza erg comfortabel. HR-schuim heeft van nature een enigzins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort. De combinatie van de witte houten poten en de grof geweven stof shout 167-zinc geeft de eetstoel een landelijk en comfortabele uitstraling.Uitgevoerd in stof shout 167-zinc met HR-schuim in de zitting en witte houten poten.Beschikbaar bij Pronto Wonen Roermond.(hxbxd) 090x049x061 cm

€ 79,00 € 154,00

%
Avanza eetstoel stof shout 167-zinc
Traditionele landelijke eetkamerstoel in een grijze stof en witte poten.Deze stoel heeft HR schuim in de zitting en is hierdoor erg comfortabel.Deze stoel staat in de showroom van Pronto Wonen Tilburg.

€ 79,00 € 154,00

%
Barstoel Lucas
Comfortabele barstoel om lekker te zitten of eten aan uw bartafel of keukenblad. Uitgevoerd in sterk microvezel met een gebruikte lederlook in de kleur grijs. Voorzien van stevig HR-schuim in de zitting.Zithoogte: 65 cmDit onbeschadigde showmodel is te vinden in de showroom van Henders & Hazel Tilburg. 

€ 79,00 € 179,00

%
Barstoel Lucy
Comfortabele barstoel om lekker te zitten of eten aan uw bartafel of keukenblad. Uitgevoerd in onze zachte velvet-ribstof in de kleur okergeel. Voorzien van stevig HR-schuim in de zitting.Zithoogte: 65 cmDit onbeschadigde showmodel is te vinden in de showroom van Henders & Hazel Tilburg.

€ 79,00 € 179,00

Bellera armstoel stof dexter 68-dark grey
Sg 03-poot c eiken black skyDonkergrijze eetkamerstoel met armleuningenRonde rugleuning met uitsparingMet zwarte houten potenIn diverse kleuren en stoffen verkrijgbaarTe belasten tot 120 kgEetkamerstoel Bellera is voorzien van armleuningen en uitgevoerd in een donkergrijze wat grovere weefstof. Door de manier van weven liggen er een soort nopjes bovenop de stof in een iets lichtere grijsnuance dan de ondergrond. Ondanks de wat grovere structuur voelt de stof zacht en comfortabel aan.Zowel de zitting als de rug zijn voorzien van nosagveren en vormschuim, dit geeft een wat steviger zitcomfort. De iets rond lopende kuip met een uitsparing onderaan de rug zorgt voor een eigentijds uiterlijk. De rond lopende kuip zorgt er bovendien voor dat de stoel rondom aansluit op je lichaam, en je als het ware ‘omarmt’.Met het handige terugdraaimechanisme, wat als optie leverbaar is op de stoel, kun je heel makkelijk gaan zitten en weer opstaan, zonder de stoel te hoeven verschuiven. Verder is deze eetkamerstoel uitgevoerd met zwart metalen poten, welke nog moeten worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die is bijgesloten, is dit zo gebeurd.Ben je enthousiast geworden over eetkamerstoel Bellera, maar is deze uitvoering het net niet helemaal voor jou en/of je interieur? Online is de fauteuil in diverse populaire uitvoeringen verkrijgbaar. In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier is de eetkamerstoel in bijna alle kleuren van de Pronto Wonen stoffencollectie verkrijgbaar.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik schroefvilt voor houten poten om je vloer te beschermen.

€ 189,95