Stoelen

Filter
99 resultaten
%
Ambiance eetstoel
Ambiance eetstoelZachte velvetstofNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een okergele velvetstof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling.Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 79,95 € 99,95

%
Ambiance eetstoel
Ambiance eetstoel Eetstoel Ambiance in de kleur okergeel.Zachte velvetstof adore-goldNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een okergele velvetstof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de zelfklevende viltstrook.Dit showmodel kunt u vinden bij Pronto Wonen Roermond.

€ 79,95 € 99,95

%
Ambiance eetstoel
Ambiance eetstoelZachte velvetstof adore 149-steelNosagveren met HR-schuim in de zittingZwart metalen potenTe belasten tot 120 kgStoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een grijs-blauwe velvetstof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de zelfklevende viltstrook.

€ 79,95 € 99,95

%
Arthena armstoel
Arthena eetstoel Arthena is een armstoel met een uitgesproken uitstraling die verkrijgbaar is in twee kleuren stof. Deze stof geeft de stoel een zachte touch en gecombineerd met de stoere metalen poten en de mooie vormgegeven zitting, maakt het geheel een speelse stoel.Deze stoel kun je vinden in de showroom van Profijtmeubel Tilburg.

€ 99,95 € 129,95

%
Barozzi eetstoel
Barozzi eetstoelTrendy grijze eetkamerstoel BarozziUitgevoerd in een luxe weefstof enjoy 455-pebbleVerticale sierstiksels op rug en zitting Mat zwarte metalen potenTe belasten tot 120 kgEetkamerstoel Barozzi is de perfecte mix van stijl en comfort. De rugleuning en zitting zijn versierd met 2 elegante verticale sierstiksels; deze subtiele, maar opvallende details geven de stoel een verfijnde uitstraling. De eetkamerstoel is gestoffeerd in de grijze weefstof enjoy. Dit is een zachte stof met een warme en luxueuze uitstraling. Model Barozzi is gemaakt van degelijke materialen; een metalen frame in combinatie met stevig multiplex en een goede kwaliteit polyether voor een wat steviger zitcomfort. De kuip sluit goed aan op je rug en geeft een goede ondersteuning. De poot en de kuip moeten nog worden gemonteerd.  Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden. Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg. Frame metaal matt plain black,vpe 2,extra kd,op=op

€ 79,95 € 89,95

Barozzi eetstoel
Barozzi eetstoelEetkamerstoel Barozzi is de perfecte mix van stijl en comfort. De rugleuning en zitting zijn versierd met 2 elegante verticale sierstiksels; deze subtiele, maar opvallende details geven de stoel een verfijnde uitstraling. De eetkamerstoel is gestoffeerd in de crèmekleurige weefstof enjoy. Dit is een zachte stof met een warme en luxueuze uitstraling.Model Barozzi is gemaakt van degelijke materialen; een metalen frame in combinatie met stevig multiplex en een goede kwaliteit polyether voor een wat steviger zitcomfort. De kuip sluit goed aan op je rug en geeft een goede ondersteuning. De poot en de kuip moeten nog worden gemonteerd.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 79,95

Barozzi eetstoel
Barozzi eetstoel Trendy lichtgrijze eetkamerstoel Barozzi Uitgevoerd in een luxe weefstofVerticale sierstiksels op rug en zittingMat zwarte metalen potenTe belasten tot 120 kgEetkamerstoel Barozzi is de perfecte mix van stijl en comfort. De rugleuning en zitting zijn versierd met 2 elegante verticale sierstiksels; deze subtiele, maar opvallende details geven de stoel een verfijnde uitstraling. De eetkamerstoel is gestoffeerd in de lichtgrijze weefstof enjoy. Dit is een zachte stof met een warme en luxueuze uitstraling.Model Barozzi is gemaakt van degelijke materialen; een metalen frame in combinatie met stevig multiplex en een goede kwaliteit polyether voor een wat steviger zitcomfort. De kuip sluit goed aan op je rug en geeft een goede ondersteuning. Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 79,95

%
Beliani barkruk
Beliani barkrukBekleed in een zachte geweven stofIn hoogte verstelbaarZwarte metalen pootTe belasten tot 100 kgIn stof bloq 167-zincBarkruk Beliani heeft een stoere vormgeving en een stevige metalen poot. Met de in hoogte verstelbare gaslift kan je gemakkelijk de hoogte van de barkruk aanpassen naar je eigen wensen. Dit maakt het niet alleen ideaal voor mensen van verschillende lengtes, maar ook voor gebruik in verschillende ruimtes en toepassingen, zoals aan een bar of een hoge tafel. De barkruk is in hoogte verstelbaar van 86 tot 107 cm. De zithoogte is dus variabel van 60 tot 81 cm.De poot met gaslift moet nog worden gemonteerd. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.De barkuk is bekleed in de stof bloq. Dit is een zachte geweven stof met een gemêleerde look. Onderhoudsadvies:Voor het onderhoud van deze barkruk adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 99,95 € 129,95

%
Beliani barkruk
Beliani barkruk Barkruk Beliani heeft een stoere vormgeving en een stevige metalen poot. Met de in hoogte verstelbare gaslift kan je gemakkelijk de hoogte van de barkruk aanpassen naar je eigen wensen. Dit maakt het niet alleen ideaal voor mensen van verschillende lengtes, maar ook voor gebruik in verschillende ruimtes en toepassingen, zoals aan een bar of een hoge tafel. De barkruk is in hoogte verstelbaar van 86 tot 107 cm. De zithoogte is dus variabel van 60 tot 81 cm.De poot met gaslift moet nog worden gemonteerd. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.De barkuk is bekleed in de stof bloq. Dit is een zachte geweven stof met een gemêleerde look. Het model is verkrijgbaar in een lichtgrijze en een donkergrijze variant. Kies je alle krukken in dezelfde kleur, of durf je te mixen en te matchen?Onderhoudsadvies: Voor het onderhoud van deze barkruk adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond

€ 99,95 € 129,95

%
Beliani barkruk
Beliani barkrukBekleed in een zachte geweven stofIn hoogte verstelbaarZwarte metalen pootTe belasten tot 100 kgIn stof bloq 67-antracietBarkruk Beliani heeft een stoere vormgeving en een stevige metalen poot. Met de in hoogte verstelbare gaslift kan je gemakkelijk de hoogte van de barkruk aanpassen naar je eigen wensen. Dit maakt het niet alleen ideaal voor mensen van verschillende lengtes, maar ook voor gebruik in verschillende ruimtes en toepassingen, zoals aan een bar of een hoge tafel. De barkruk is in hoogte verstelbaar van 86 tot 107 cm. De zithoogte is dus variabel van 60 tot 81 cm.Onderhoudsadvies:Voor het onderhoud van deze barkruk adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.Dit model is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 99,95 € 129,95

%
Bonanza eetstoel
Bonanza eetstoelUitgevoerd in velvetstof groen Moderne uitstraling Zwart metalen frameTe belasten tot 120 kg Eetstoel Bonanza is bekleed met de velvetstof in de kleur groen. Deze zachte, fluwelen stof met een subtiel gemêleerd effect is erg comfortabel en straalt luxe uit. De combinatie van het zwart metalen frame, de fraaie bies en de verticale stiksels in de rug geven de stoel een moderne touch. Stoel Bonanza is een aanwinst voor ieder interieur. De zitting is licht gebogen en comfortabel dik. Ook de rugleuning loopt een beetje rond waardoor deze je rug goed omsluit, wat zorgt voor een heerlijke zit.De poten moeten nog worden gemonteerd. Hiertoe zit een duidelijke instructie bijgesloten.Onderhoud: Voor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Zwart metalen poten, vpe 2

€ 99,95 € 139,95

%
Bonanza eetstoel
Bonanza eetstoelUitgevoerd in velvetstof bruinrood Moderne uitstraling Zwart metalen frameTe belasten tot 120 kg Eetstoel Bonanza is bekleed met de velvetstof in de kleur bruinrood. Deze zachte, fluwelen stof met een subtiel gemêleerd effect is erg comfortabel en straalt luxe uit. De combinatie van het zwart metalen frame, de fraaie bies en de verticale stiksels in de rug geven de stoel een moderne touch. Stoel Bonanza is een aanwinst voor ieder interieur. De zitting is licht gebogen en comfortabel dik. Ook de rugleuning loopt een beetje rond waardoor deze je rug goed omsluit, wat zorgt voor een heerlijke zit.De poten moeten nog worden gemonteerd. Hiertoe zit een duidelijke instructie bijgesloten.Onderhoud: Voor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector.Zwart metalen poten, vpe 2

€ 99,95 € 139,95

Botello armstoel
Botello armstoelUitgevoerd in stof Rhino in de kleur cognac.Mat zwart metalen frameVoorzien van skatewielenTe belasten tot 120 kgEetkamerstoel Botello combineert comfort, functionaliteit en een eigentijds design op een meesterlijke wijze. Met de skatewielen kun je moeiteloos van de ene kant van de eettafel naar de andere glijden. Geen gedoe meer met schuiven of optillen van zware stoelen. Je kunt gewoon plaatsnemen en met een zachte zwenkbeweging naar de gewenste positie rollen. Een geweldige optie voor gezellige diners of wanneer je gewoon even wilt ontspannen na een drukke dag.Model Botello is gemaakt van degelijke materialen; een metalen frame in combinatie met stevig multiplex en een goede kwaliteit polyether voor een wat steviger zitcomfort. Deze prachtige eetfauteuil met een opvallend detail in de rugleuning is gestoffeerd in de bruine stof rhino. Stof rhino heeft een stoere uitstraling en past in veel interieurs.Onderhoudsadvies:Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.Dit showroommodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.

€ 129,95

Botello kinderstoel
Botello kinderstoelVerticaal detail in de rugleuningMat zwart metalen frameTe belasten tot 80 kgIn diverse kleuren verkrijgbaarWe denken ook aan de kleintjes! Voor de kinderhoek hebben we stoel Botello op kindermaat ontworpen. Kinderstoel Botello met een opvallend detail in de rugleuning is gestoffeerd in de crèmekleurige weefstof enjoy. Dit is een zachte stof met een warme en luxueuze uitstraling.De stoel is gemaakt van een metalen frame in combinatie met stevig multiplex en een goede kwaliteit polyether voor een wat steviger zitcomfort. Het frame en moet nog worden gemonteerd. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.Kinderstoel Botello is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past. Bovendien is onze kinderstoel perfect te combineren met onze volwassen stoelen. Terwijl jij geniet van je comfortabele eetkamerstoel, kunnen jouw kinderen hun eigen plekje hebben in de kinderhoek. Het is een geweldige manier om het hele gezin te betrekken en iedereen zijn eigen ruimte te geven.Onderhoudsadvies:Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Om je vloer te beschermen tegen krassen, kun je de pootjes aan de onderkant voorzien van zelfklevend oravilt 17 mm.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.Frame metaal matt plain black, vpe 1, kd, op=op

€ 59,95

Brasile armstoel
Brasile armstoelMet armleuningenUitgevoerd in stof bloq 15-brownHeeft metalen poten in kleur antracietMaximale belastbaarheid 130 kgArmhoogte 63 cmEetfauteuil Brasile is een stoere stoel met armleuningen en een comfortabel zitcomfort. De combinatie van de stoere stof bloq in kleur brown en de stevige antracietkleurige metalen poten geeft de stoel een stoere en moderne uitstraling en past daardoor in elk modern interieur. De eetfauteuil is makkelijk zelf te monteren.Model Brasile is ook verkrijgbaar in de kleuren antraciet en zinc, maar ook in de fluweelzachte stof adore in de kleuren antraciet, dark grey en dolphin. Eetfauteuil Brasile kan door de keuze van verschillende stoffen en kleuren naar je eigen wensen onderling gecombineerd worden bij zowel een robuuste eettafel als bij een strakke design eettafel, je kunt naar hartenlust variëren.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.Metalen poten 62-antracite, vpe 2, kd, op=op

€ 129,95

Brasile armstoel
Comfortabele eetstoel Brasile in kleur zincMet armleuningenUitgevoerd in stof bloq 167-zincHeeft metalen poten in kleur antracietMaximale belastbaarheid 130 kgArmhoogte 63 cmEetfauteuil Brasile is een stoere stoel met armleuningen en een comfortabel zitcomfort. De combinatie van de stoere stof bloq in kleur zinc en de stevige antracietkleurige metalen poten geeft de stoel een stoere en moderne uitstraling en past daardoor in elk modern interieur.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 129,95

Brasile armstoel
Brasile armstoelMet armleuningenUitgevoerd in stof adore 180-dolphinHeeft metalen poten in kleur antracietMaximale belastbaarheid 130 kgArmhoogte 63 cmEetfauteuil Brasile is een elegante stoel met armleuningen en een comfortabel zitcomfort. De combinatie van de fluweelzachte stof adore in kleur dolphin en de stevige antracietkleurige metalen poten geeft de stoel een elegante, maar moderne uitstraling en past daardoor in elk interieur. De eetfauteuil is makkelijk zelf te monteren.Model Brasile is ook verkrijgbaar in de kleuren antraciet en dark grey, maar ook in de stoere stof bloq in de kleuren antraciet, brown en zinc. Eetfauteuil Brasile kan door de keuze van verschillende stoffen en kleuren naar je eigen wensen onderling gecombineerd worden bij zowel een robuuste eettafel als bij een strakke design eettafel, je kunt naar hartenlust variëren.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Metalen poten 62-antracite, vpe 2, kd, op=op

€ 139,95

Brasile armstoel
Comfortabele eetstoel Brasile in kleur brownMet armleuningenUitgevoerd in stof bloq 15-brownHeeft metalen poten in kleur antracietMaximale belastbaarheid 130 kgArmhoogte 63 cmEetfauteuil Brasile is een stoere stoel met armleuningen en een comfortabel zitcomfort. De combinatie van de stoere stof bloq in kleur brown en de stevige antracietkleurige metalen poten geeft de stoel een stoere en moderne uitstraling en past daardoor in elk modern interieur. De eetfauteuil is makkelijk zelf te monteren.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 129,95

Brasile armstoel
Comfortabele eetstoel Brasile in kleur dark greyMet armleuningenUitgevoerd in stof adore 68-dark greyHeeft metalen poten in kleur antracietMaximale belastbaarheid 130 kgArmhoogte 63 cmEetfauteuil Brasile is een elegante stoel met armleuningen en een comfortabel zitcomfort. De combinatie van de fluweelzachte stof adore in kleur dark grey en de stevige antracietkleurige metalen poten geeft de stoel een elegante, maar moderne uitstraling en past daardoor in elk interieur. De eetfauteuil is makkelijk zelf te monteren.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 139,95

Brasile armstoel
Metalen poten 62-antracite, vpe 2, kd, op=opComfortabele eetstoel Brasile in kleur antracietMet armleuningenUitgevoerd in stof bloq 67-antracietHeeft metalen poten in kleur antracietMaximale belastbaarheid 130 kgArmhoogte 63 cmEetfauteuil Brasile is een stoere stoel met armleuningen en een comfortabel zitcomfort. De combinatie van de stoere stof bloq in kleur antraciet en de stevige antracietkleurige metalen poten geeft de stoel een stoere en moderne uitstraling en past daardoor in elk modern interieur. Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 129,95

Brasile armstoel adore 67-antracite.
Comfortabele eetstoel Brasile in kleur antracietMet armleuningenUitgevoerd in stof adore 67-antracietHeeft metalen poten in kleur antracietMaximale belastbaarheid 130 kgArmhoogte 63 cmEetfauteuil Brasile is een elegante stoel met armleuningen en een comfortabel zitcomfort. De combinatie van de fluweelzachte stof adore in kleur antraciet en de stevige antracietkleurige metalen poten geeft de stoel een elegante, maar moderne uitstraling en past daardoor in elk interieur. Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 139,95

%
Bruno eetstoel
Bruno eetstoelUitgevoerd in een zachte polyester stofVerticale sierstiksels op rug en zittingMat zwarte metalen potenTe belasten tot 120 kgEetkamerstoel Bruno is de perfecte mix van stijl en comfort. De rugleuning en zitting zijn versierd met verticale sierstiksels; deze opvallende details geven de stoel een eigentijdse uitstraling. Het contrast tussen de stoere metalen poten en de zachte lederlook achtige stof Cowboy creëert een prachtig evenwicht tussen stoer en comfortabel. De stof is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voelt ook heerlijk zacht aan. De vorm van de kuip sluit perfect aan op het lichaam en geeft daardoor een prima ondersteuning voor je rug. Je kunt ontspannen en genieten van je maaltijden in het ultieme comfort.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit showmodel kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Tilburg.Frame metaal matt plain black,vpe 2,extra kd,op=op

€ 79,95 € 89,95

%
Bruno eetstoel
Frame metaal matt plain black,vpe 2,extra kd,op=opEigentijdse eetkamerstoel Bruno in kleur bruinUitgevoerd in een zachte polyester stofVerticale sierstiksels op rug en zittingMat zwarte metalen potenTe belasten tot 120 kgIn stof cowboy 802-camelEetkamerstoel Bruno is de perfecte mix van stijl en comfort. De rugleuning en zitting zijn versierd met verticale sierstiksels; deze opvallende details geven de stoel een eigentijdse uitstraling. Het contrast tussen de stoere metalen poten en de zachte lederlook achtige stof Cowboy creëert een prachtig evenwicht tussen stoer en comfortabel. De stof is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voelt ook heerlijk zacht aan. De vorm van de kuip sluit perfect aan op het lichaam en geeft daardoor een prima ondersteuning voor je rug. Je kunt ontspannen en genieten van je maaltijden in het ultieme comfort.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 79,95 € 89,95

%
Bruno eetstoel
Bruno eetstoelUitgevoerd in zachte polyester stof Cowboy en in kleur (camel)bruin.Verticale sierstiksels op rug en zittingMat zwarte metalen potenTe belasten tot 120 kgIn diverse kleuren verkrijgbaarEetkamerstoel Bruno is de perfecte mix van stijl en comfort. De rugleuning en zitting zijn versierd met verticale sierstiksels; deze opvallende details geven de stoel een eigentijdse uitstraling. Het contrast tussen de stoere metalen poten en de zachte lederlook achtige stof Cowboy creëert een prachtig evenwicht tussen stoer en comfortabel. De stof is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voelt ook heerlijk zacht aan. De vorm van de kuip sluit perfect aan op het lichaam en geeft daardoor een prima ondersteuning voor je rug. Je kunt ontspannen en genieten van je maaltijden in het ultieme comfort.Model Bruno is gemaakt van degelijke materialen; een metalen frame in combinatie met stevig multiplex en een goede kwaliteit polyether voor een wat steviger zitcomfort. De poot en de kuip moeten nog worden gemonteerd. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.Eetkamerstoel Bruno is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij jouw interieur past. Combineer meerdere stoelen voor een uniforme look of mix en match kleuren voor een speelse uitstraling.Daarnaast is deze stoere eetkamerstoel ook verkrijgbaar als kinderstoel, perfect te combineren met onze volwassen stoelen. Terwijl jij geniet van je comfortabele stoel, kunnen jouw kinderen hun eigen plekje hebben in de kinderhoek. Het is een geweldige manier om het hele gezin te betrekken en iedereen zijn eigen ruimte te geven.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.

€ 79,95 € 89,95