Fauteuils

Filter
15 resultaten
%
Cocktailfauteuil Lucille
Vrolijke cocktailfauteuil in bloemmotief.Het showmodel kun je vinden bij Henders & Hazel in de AaBe Fabriek in Tilburg.

€ 179,00 € 249,00

%
Draaifauteuil Malteno
In deze draaifauteuil Malteno is het heerlijk genieten van een goed zitcomfort. En voor de wat langere personen onder ons heeft deze fauteuil een extra hoge rug, waardoor voor hen de schouders een betere ondersteuning krijgen. Door de trekstrook op de rug en de stoere zwarte metalen draaipoot heeft de fauteuil een moderne uitstraling en daardoor past deze fauteuil bij allerlei woonstijlen zoals industrieel of lifestyle.Uitgevoerd in 100% rood runderleer.Dit onbeschadigde showmodel is te vinden bij Profijt Meubel Tilburg.

€ 499,00 € 709,00

%
Draaifauteuil Matera lage rug
Comfortabele draaifauteuil van het merk XOOON in de trendy bouclestof Malmo. Het onbeschadigde showroommodel staat in de vestiging van XOOON Tilburg AaBe Fabriek

€ 699,00 € 999,00

%
Draaifauteuil Morini
Lederen draaifauteuil Morini graphite met zwarte 4-teens poot · Met polyether zitting (standaard) · Uitgevoerd in sterk runderleder in de kleur antracite. Het showroommodel staat in onze vestiging van ProntoWonen Tilburg.

€ 549,00 € 829,00

%
Fauteuil Andora
Uitgevoerd in microleder bull 10-liver met contraststiksel en zwarte houten poten (13 cm)Dit onbeschadigde showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 319,00 € 399,00

%
Fauteuil Cayenne
Deze stoel is bekleed met de stof Karese in kleur oker en voelt aan als velvet.  De stiknaden op de rugleuning zorgen voor klassieke finishing touch. Het onbeschadigde showroommodel staat in de vestiging van Henders & hazel in Tilburg in de AaBe Fabriek.

€ 299,00 € 399,00

%
Fauteuil Metal
Stoer fauteuil in sterke antracietkleurige stof en met zwart metalen frame. Het showroommodel staat in de AaBe Fabriek in de vestiging van ProntoWonen Tilburg.

€ 199,00 € 364,00

%
Fauteuil Muschio
Moderne elegante fauteuil die mooi past in een scandinavische woonstijl, uitgevoerd in stof/stof combinatie Oasis  en Challanger. Mer HR schuim in de zitting en een zwart metalen frame. Het showmodel is onbeschadigd en staat in de showroom van ProntoWonen Tilburg.  

€ 219,00 € 399,00

%
fauteuil Riera
Deze moderne fauteuil is uitgevoerd in stof cowboy in de kleur 104-basalt met metalen mat zwart gepoedercoate poten. Perfect voor een interieur met een industriële stijl. De fauteuil staat in de showroom van Profijtmeubel Tilburg.

€ 159,00 € 199,00

Fauteuil Valmy
Deze stoere fauteuil is uitgevoerd in stof Bull Moss met zwart metalen vintage frame. Het showmodel is verkrijgbaar in de showroom van Profijtmeubel Tilburg in de AaBe Fabriek.

€ 239,00

%
Morini draaifauteuil
Uitgevoerd in leder massif in de kleur Ferrari. Voorzien van een hoge rug en pocketveren in combinatie met HR-schuim.In deze draaifauteuil Moriniis het heerlijk genieten van een goed zitcomfort . Door de trekstrook op de rug en en de stoere zwarte metalen draaipoot heeft de fauteuil een moderne uitstraling en daardoor past deze fauteuil bij allerlei woonstijlen  zoals industrieel of lifestyle.Onbeschadigd , dit model kun je in onze winkel Pronto Wonen Roermond terug vinden.

€ 599,00 € 789,00

%
Relaxfauteuil Alvik
Relaxfauteuil Alvik biedt subliem zitcomfort in combinatie met stijl-volle belijning. Standaard is relaxfauteuil Alvik voorzien van een ver-stelbare hoofdsteun, waardoor je comfortabel kunt relaxen in deze fau-teuil.Dit onbeschadigde showmodel is te vinden bij Profijt Meubel Tilburg.

€ 919,00 € 1.149,00

%
Relaxfauteuil Beltra
Kom tot rust in deze comfortabele relaxfauteuil Beltra uit onze Profijt Meubel collectie. Door de mooie rug en de elegante armleuningen past deze in vele woonkamers. Daarnaast heeft de fauteuil ook nog eens een heerlijk zitcomfort.Uitgevoerd in semi aniline leder light cognac met verstelbare rugleuning en voetensteun door middel van gasveer.Vulling: HR-schuimDit onbeschadigde showmodel is te vinden bij Profijt Meubel Tilburg.

€ 899,00 € 1.129,00

%
Relaxfauteuil Beltra
Kom tot rust in deze comfortabele relaxfauteuil Beltra uit onze ProfijtMeubel collectie. Door de mooie rug en de elegante armleuningen pastdeze in vele woonkamers. Daarnaast heeft de fauteuil ook nog eens eenheerlijk zitcomfort.Uitgevoerd in Microleder Bull Moss.Dit onbeschadigde showmodel is te vinden bij Profijt Meubel Tilburg.

€ 999,00 € 1.249,00

%
Relaxfauteuil Calamaro
Heerlijk genieten is het in deze relaxfauteuil uitgevoerd in stof met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer. Het showmodel staat in de showroom van Profijtmeubel Tilburg in de AaBe Fabriek.

€ 739,00 € 929,00