Fauteuils

Filter
32 resultaten
%
Artizo relaxfauteuil
Relaxfauteuil Artizo in stof porta ashgreyMet Topline veren en HR-schuim in de zittingUitgevoerd in stof porta 40-ashgreyMet zwart metalen 5-teens draaipootStandaard met verstelbare hoofdsteunDeze comfortabele draai-/relaxfauteuil biedt je alle gelegenheid om lekker te ontspannen op elk moment van de dag. Zet je fauteuil in de ligstand en laat je voeten rusten op de geïntegreerde voetensteun. De fauteuil is standaard voorzien van topline veren en HR-schuim in de zitting, wat het een uitstekend zitcomfort geeft.Zowel de rugleuning, voetensteun als hoofdsteun zijn verstelbaar, zodat je heel makkelijk de door jou gewenste zithouding kunt creëren en kunt genieten van het heerlijke zitcomfort. Relaxfauteuil Artizo is uitgevoerd in stof porta 40-ashgrey, een mooie actuele weefstof die bij veel interieursmaken past. Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Roermond.

€ 599,00 € 959,00

%
Bandito fauteuil
Eigentijdse fauteuil Met de Bandito haal je een moderne fauteuil in huis die in vrijwel ieder interieur past. Deze fauteuil is uitgevoerd in een chenille stof. Dit is een zware en stevige stof maar voelt heerlijk zacht aan. De stof geeft de fauteuil een luxe uitstraling, waardoor dit exemplaar een echte eyecatcher wordt in je woning. De kleur laat zich het best omschrijven als lichtgrijs. Fauteuil Bandito is voorzien van polyetherschuim in de zitting en rug, dit zorgt voor een wat stevigere zit. OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.

€ 239,00 € 299,00

%
Bellissimo fauteuil
Eigentijdse fauteuil in lichtgrijze fijne weefstofRondlopende rugleuningZwarte houten potenTe belasten tot 125 kgBellissimo is een veelzijdige fauteuil die perfect past in vele interieurs. De fauteuil is uitgevoerd in een lichtgrijze fijne weefstof. De stof heeft verschillende lichtgrijze kleurnuances en een subtiele glans, en voelt zacht en comfortabel aan. De ronde vormen van deze fauteuil worden extra geaccentueerd door de stiknaden van de rug en zitting.Fauteuil Bellissimo is voorzien van polyetherschuim in de zitting en rug, dit zorgt voor een wat stevigere zit. De rondlopende rugleuning en ietwat schuin lopende zitting zorgen ervoor dat je lekker comfortabel zit.De zwarte houten poten moeten nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die is bijgesloten, is dit zo gebeurd.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.

€ 359,00 € 449,00

%
Bellissimo fauteuil
showroommodelEigentijdse fauteuil in lichtgrijze fijne weefstofRondlopende rugleuningZwarte houten potenTe belasten tot 125 kgBellissimo is een veelzijdige fauteuil die perfect past in vele interieurs. De fauteuil is uitgevoerd in een lichtgrijze fijne weefstof. De stof heeft verschillende lichtgrijze kleurnuances en een subtiele glans, en voelt zacht en comfortabel aan. De ronde vormen van deze fauteuil worden extra geaccentueerd door de stiknaden van de rug en zitting.Fauteuil Bellissimo is voorzien van polyetherschuim in de zitting en rug, dit zorgt voor een wat stevigere zit. De rondlopende rugleuning en ietwat schuin lopende zitting zorgen ervoor dat je lekker comfortabel zit.Fauteuil Bellissimo staat bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 359,00 € 449,00

%
Bolenta fauteuil
Trendy fauteuil Bolenta in bruine chenille stofSpeelse vormgevingMet zwarte houten potenVerkrijgbaar in verschillende uitvoeringenTe belasten tot 125 kgFauteuil Bolenta is een echte blikvanger in je kamer door de speelse vormgeving. De fauteuil is uitgevoerd in een zware en stevige kwaliteit chenille meubelstof met een licht 3D effect in een bruine kleur. De stof heeft een rijke en volumineuze uitstraling en voelt daarnaast ook nog eens heerlijk zacht aan. Het sierstiksel op het rugkussen accentueert de speelse uitstraling.De zitting is comfortabel dik en voorzien van polyetherschuim, dit zorgt voor een wat steviger zitcomfort. Het losse rugkussen is voorzien van siliconen en schuimvlokken, wat een wat zachter comfort geeft.De zwarte houten poten moeten nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die is bijgesloten, is dit zo gebeurd.Zie jij jezelf wel zitten in fauteuil Bolenta, maar heb je liever een andere stof of kleur? Dat kan! Online is de stoel nog in enkele andere uitvoeringen verkrijgbaar. In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Om de vorm en uitstraling van het rugkussen te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.

€ 349,00 € 439,00

%
Bolenta fauteuil
Trendy fauteuil Bolenta in bruine chenille stofSpeelse vormgevingMet zwarte houten potenTe belasten tot 125 kgFauteuil Bolenta is een echte blikvanger in je kamer door de speelse vormgeving. De fauteuil is uitgevoerd in een zware en stevige kwaliteit chenille meubelstof met een licht 3D effect in een bruine kleur. De stof heeft een rijke en volumineuze uitstraling en voelt daarnaast ook nog eens heerlijk zacht aan. Het sierstiksel op het rugkussen accentueert de speelse uitstraling.De zitting is comfortabel dik en voorzien van polyetherschuim, dit zorgt voor een wat steviger zitcomfort. Het losse rugkussen is voorzien van siliconen en schuimvlokken, wat een wat zachter comfort geeft.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Om de vorm en uitstraling van het rugkussen te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen.Dit showmodel kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 349,00 € 439,00

%
Bolenta fauteuil
Bolenta fauteuilSpeelse vormgevingMet zwarte houten potenVerkrijgbaar in verschillende uitvoeringenTe belasten tot 125 kgFauteuil Bolenta is een echte blikvanger in je kamer door de speelse vormgeving. De fauteuil is uitgevoerd in een lichtgrijze fijne weefstof. De stof heeft verschillende lichtgrijze kleurnuances en een subtiele glans, en voelt zacht en comfortabel aan. Het sierstiksel op het rugkussen accentueert de speelse uitstraling.De zitting is comfortabel dik en voorzien van polyetherschuim, dit zorgt voor een wat steviger zitcomfort. Het losse rugkussen is voorzien van siliconen en schuimvlokken, wat een wat zachter comfort geeft.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Om de vorm en uitstraling van het rugkussen te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen.Dit showmodel is aanwezig in de winkel van Pronto Wonen Roermond.

€ 349,00 € 439,00

%
Bolenta fauteuil
Trendy fauteuil Bolenta in lichtgrijze fijne weefstofSpeelse vormgevingMet zwarte houten potenTe belasten tot 125 kgFauteuil Bolenta is een echte blikvanger in je kamer door de speelse vormgeving. De fauteuil is uitgevoerd in een lichtgrijze fijne weefstof. De stof heeft verschillende lichtgrijze kleurnuances en een subtiele glans, en voelt zacht en comfortabel aan. Het sierstiksel op het rugkussen accentueert de speelse uitstraling.De zitting is comfortabel dik en voorzien van polyetherschuim, dit zorgt voor een wat steviger zitcomfort. Het losse rugkussen is voorzien van siliconen en schuimvlokken, wat een wat zachter comfort geeft.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Om de vorm en uitstraling van het rugkussen te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen.Dit showmodel kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 349,00 € 439,00

%
Bolenta fauteuil
Sg 3 - poot hout zwartTrendy fauteuil Bolenta in lichtgrijze weefstofSpeelse vormgevingMet zwarte houten potenTe belasten tot 125 kgFauteuil Bolenta is een echte blikvanger in je kamer door de speelse vormgeving. De fauteuil is uitgevoerd in een grove weefstof. De stof heeft verschillende lichtgrijze en beige kleurnuances en een subtiele glans, en voelt zacht aan. Het sierstiksel op het rugkussen accentueert de speelse uitstraling.De zitting is comfortabel dik en voorzien van polyetherschuim, dit zorgt voor een wat steviger zitcomfort. Het losse rugkussen is voorzien van siliconen en schuimvlokken, wat een wat zachter comfort geeft.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Om de vorm en uitstraling van het rugkussen te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen.Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 349,00 € 419,00

%
Draaifauteuil Matera
Trendy fauteuil Matera Comfortabele draaifauteuil van het merk XOOON met hoge rug. inclusief voetenbank en hoofdkussen. Uitgevoerd in sterk leder Catania donkergroen.Afmetingen: B 67 x D 80 x H 96 CM.Dit onbeschadigde showroommodel staat in de showroom van XOOON Tilburg.

€ 799,00 € 1.877,00

%
Farino fauteuil
Farino fauteuilUitgevoerd in lichtgrijze velvetstofOpvallende ronde vormInclusief 3 sierkussensIn twee afmetingen verkrijgbaarTe belasten tot 120 kgAfmetingen (hxØ) 086x094 cmFauteuil Farino is met recht een opvallende verschijning in je woonkamer te noemen. Door zijn ronde royale vorm en de bijbehorende sierkussens is het eigenlijk meer een zit-oase dan een fauteuil. De fauteuil is uitgevoerd in een velours stof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling. De bijbehorende sierkussens zijn uitgevoerd in dezelfde stof. Doordat de kussens verschillende afmetingen hebben, kun je deze lekker speels en afwisselend in de fauteuil leggen.De zitting is voorzien van polyetherschuim, dit zorgt voor een wat stevigere zit. Het rugcomfort is tevens stevig, maar door de sierkussens kun je dit naar wens wat zachter maken. Ook kun je met de sierkussens de zitdiepte van de fauteuil enigszins naar wens bepalen.Zie jij jezelf wel zitten in deze opvallende fauteuil Farino, maar heb je liever een andere stof of kleur? Dat kan! Online is de fauteuil verkrijgbaar in een andere afmeting en stof. In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze fauteuil adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.Sg 04-kunststof zwarte pt cal 1,5, 3 sierkussens

€ 319,00 € 399,00

%
Farino fauteuil
Fauteuil Farino in lichtgrijze velvetstofOpvallende ronde vormInclusief 3 sierkussensIn adore 175-oyster Sg 04-kunststof zwarte pt cal 1,5, 3 sierkussens Te belasten tot 120 kgFauteuil Farino is met recht een opvallende verschijning in je woonkamer te noemen. Door zijn ronde royale vorm en de bijbehorende sierkussens is het eigenlijk meer een zit-oase dan een fauteuil. De fauteuil is uitgevoerd in een velours stof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling. De bijbehorende sierkussens zijn uitgevoerd in dezelfde stof. Doordat de kussens verschillende afmetingen hebben, kun je deze lekker speels en afwisselend in de fauteuil leggen.De zitting is voorzien van polyetherschuim, dit zorgt voor een wat stevigere zit. Het rugcomfort is tevens stevig, maar door de sierkussens kun je dit naar wens wat zachter maken. Ook kun je met de sierkussens de zitdiepte van de fauteuil enigszins naar wens bepalen.OnderhoudsadviesVoor het onderhoud van deze fauteuil adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.Dit showmodel kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 319,00 € 399,00

%
Fauteuil Tatum
Fauteuil Tatum Moderne designfauteuil in sterk runderleder Laredo kleur cognac.De fauteuil heeft een verstelbare zitdiepte en het onbeschadigde showmodel is aanwezig in de showroom van XOOON Tilburg.

€ 449,00 € 649,00

%
Fauteuil Tatum schuifzit
Moderne fauteuil die uitstekend past in een modern Scandinavisch interieur.Deze fauteuil heeft een stof combinatie met aan de voorzijden een platweefselstof en aan de achterzijde een microvezeldstof in de kleur bruin. De fauteuil heeft een metalen antracietkleurig onderstel.Deze fauteuil is aanwezig in de showroom van Profijtmeubel Tilburg.

€ 349,00 € 499,00

%
Ivaldi relaxfauteuil
Fauteuil Ivaldi: Comfortabel zitten in een luxe relaxfauteuilHet is heerlijk comfortabel zitten in deze relaxfauteuil die gekenmerkt wordt door een luxe en royale uitstraling. De rijke vormgeving en het gebruik van duurzame materialen garanderen dat je jarenlang heerlijk en ontspannen kunt genieten van deze fauteuil. Draai-/relaxfauteuil Ivaldi kun je eenvoudig in diverse standen zetten, zodat je altijd de door jou gewenste zithouding kunt creëren om daarna heerlijk te ontspannen en te genieten van het heerlijke zitcomfort.  Uitgevoerd in stof adore 3155-gold met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. 2 motoren, zwart bedieningspaneel en mat zwarte 5-teensvoet.Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je draai-/relaxfauteuil te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.Dit showmodel is te vinden bij Pronto Wonen Roermond.

€ 699,00 € 1.039,00

%
Jelling relaxfauteuil
Relaxfauteuil Jelling; ultiem zitcomfortKies voor een ultiem zitcomfort met deze relaxfauteuil Jelling uit de Profijt Meubel collectie. Deze relaxfauteuil is echt een eyecatcher in je woonkamer door de mooie, eigentijdse belijning. De cadillac rug is helemaal van deze tijd en geeft de relaxfauteuil een geheel eigen, retro uitstraling. Standaard is deze fauteuil Jelling uit onze collectie uitgevoerd met duurzaam HR-schuim in de zit- en rugleuning. HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Uitevoerd in de stof Ranch antracite met sta-op hulp.Ook voor onderhoudsproducten kun je terecht bij Profijt Meubel. Tegen een geringe meerprijs kun je de garantie uitbreiden tot 5 jaar.Dit showmodel is te vinden bij Profijt Meubel Tilburg.

€ 719,00 € 899,00

%
Metal fauteuil
Metal: vintage look in warme kleur caramelIndustrieel-vintage lookMet HR+visco-schuim voor een comfortabele zitUitgevoerd in stof oasis 16-caramel met stof challange 116-bronzeVoorzien van een horizontale naad in de rug en zwart metalen armenMetal is een stoere fauteuil met een industriële vormgeving en krachtige belijning. De combinatie van stof oasis in de kleur caramel als basis, met stof challange in de kleur bronze aan de zijkanten geeft de fauteuil een vintage uitstraling. Beide stoffen hebben een zachte feel. Stof oasis is een grof geweven stof, stof challange is een velvet stof. De verschillende texturen geven een mooi en verrassend contrast. Metal is door zijn vormgeving en afmetingen perfect te combineren bij een industriële of vintage woonstijl.Deze fauteuil is voorzien van ons meest luxe zitcomfort, HR i.c.m. Visco schuim. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, Visco vormt zich naar je lichaam en biedt hierdoor een goede ondersteuning. Hierdoor geniet je langdurig van een zeer comfortabele zit.OnderhoudWij adviseren Textile & Leather Protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet en olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept kunnen worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 399,00 € 449,00

%
Metal fauteuil
Metal: vintage look in trendkleur cognacIndustrieel-vintage lookMet HR+visco-schuim voor een comfortabele zitUitgevoerd in stof adore 28-cognacVoorzien van carré stiksel in de rug en een biesMetal is een stoere fauteuil met een industriële vormgeving en krachtige belijning. Stof Adore in de kleur cognac geeft de fauteuil een wat meer vintage look. Het is een velvet stof die heerlijk zacht aanvoelt en door zijn look en feel in veel woonkamers een plekje heeft veroverd. Metal is door zijn vormgeving en afmetingen perfect te combineren bij een industriële of vintage woonstijl.Deze fauteuil is voorzien van ons meest luxe zitcomfort, HR i.c.m. Visco schuim. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, Visco vormt zich naar je lichaam en biedt hierdoor een goede ondersteuning. Hierdoor geniet je langdurig van een zeer comfortabele zit.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather Protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet en olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept kunnen worden.Dit showmodel kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 369,00 € 469,00

%
Metal fauteuil
Metal fauteuilIndustrieel-vintage lookMet HR+visco-schuim voor een comfortabele zitUitgevoerd in stof adore 28-cognacVoorzien van carré stiksel in de rug en een biesMetal is een stoere fauteuil met een industriële vormgeving en krachtige belijning. Stof Adore in de kleur cognac geeft de fauteuil een wat meer vintage look. Het is een velvet stof die heerlijk zacht aanvoelt en door zijn look en feel in veel woonkamers een plekje heeft veroverd. Metal is door zijn vormgeving en afmetingen perfect te combineren bij een industriële of vintage woonstijl.Deze fauteuil is voorzien van ons meest luxe zitcomfort, HR i.c.m. Visco schuim. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, Visco vormt zich naar je lichaam en biedt hierdoor een goede ondersteuning. Hierdoor geniet je langdurig van een zeer comfortabele zit.In de winkel kun je fauteuil Metal kiezen in alle stoffen en kleuren uit de Pronto Wonen stoffencollectie. Ook kun je kiezen voor verschillende zitcomforts en opties zoals een vlindernaad. Daarnaast is het mogelijk om de zijkanten van de fauteuil uit te laten voeren in een andere stof of kleur. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather Protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet en olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept kunnen worden.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.Sg 04-zwarte arm, carré,bies adore 28,hr+visco

€ 369,00 € 469,00

%
Moneva relaxfauteuil
Fauteuil Moneva Fijne Relaxfauteuil met zwart gelakte beukenhouten armschaal. Verstelbare rugleuning met gasveer, en grafietkleurige stof en zwarte metalen 5 teens voet. Deze fauteuil is voorzien van HR koudschuim.Dit showmodel is te vinden bij Profijt Meubel Tilburg.

€ 449,00 € 694,00

Oro fauteuil
Oro fauteuil Met capiton stiksels op de rug en zittingUitgevoerd in microleder dakota 68-donkergrijsHeeft een metalen frame in de kleur  antraciet  Maximale belastbaarheid 160 kgFauteuil Oro is een stoere fauteuil met een prima zitcomfort tegen een zeer gunstige prijs. Uitgevoerd in de kleur dark grey met een metal anthracite frame. De fraaie stoffering op de zitting en rugleuning geven model Oro een industriële look en past daardoor in elk modern interieur. Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.

€ 229,00

Oro fauteuil
Industriële fauteuil Oro in kleur brandyMet capiton stiksels op de rug en zittingUitgevoerd in microleder dakota 127-brandyHeeft een metal anthracite frameMaximale belastbaarheid 160 kgFauteuil Oro is een stoere fauteuil met een prima zitcomfort tegen een zeer gunstige prijs. Uitgevoerd in de kleur brandy met een metal anthracite frame. De fraaie stoffering op de zitting en rugleuning geven model Oro een industriële look en past daardoor in elk modern interieur. Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto wonen Tilburg.

€ 229,00

Parantino fauteuil
Stoere fauteuil Parantino in kleur greenMet verticale banen op de rug en zittingUitgevoerd in stof rhino greenHeeft een old metal black frameMaximale belastbaarheid 160 kg Trendy fauteuil Parantino Fauteuil Parantino is een stoere, industriële fauteuil met een zeer goed zitcomfort. Uitgevoerd in de kleur green met een old metal black frame. De verticale banen op de zitting en rugleuning geven fauteuil Parantino een industriële look en past daardoor in elk modern interieur. Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit showmodel is aanwezig in de showroom van Pronto Wonen Roermond.

€ 199,00

Parantino fauteuil
Stoere fauteuil Parantino in kleur cognacMet verticale banen op de rug en zittingUitgevoerd in stof rhino cognacHeeft een old metal black frameMaximale belastbaarheid 160 kgFauteuil Parantino is een stoere, industriële fauteuil met een zeer goed zitcomfort. Uitgevoerd in de kleur cognac met een old metal black frame. De verticale banen op de zitting en rugleuning geven fauteuil Parantino een industriële look en past daardoor in elk modern interieur. Onderhoud:Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.Dit model kunt u vinden bij Pronto Wonen Tilburg.

€ 199,00