Productinformatie

Ambiance eetstoel

  • Zachte velvetstof adore 149-steel
  • Nosagveren met HR-schuim in de zitting
  • Zwart metalen poten
  • Te belasten tot 120 kg

Stoel Ambiance is een stoel met een elegante uitstraling door de iets rond lopende rugleuning. De combinatie met de zwart metalen poten geeft deze stoel een eigentijdse look. Het zitkussen met nosagveren en HR-schuim heeft een wat stevigere zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van nosagveren en polyetherschuim, dit geeft een stevige ondersteuning van de rug. Door de iets rond lopende vorm van de rugleuning wordt je rug optimaal ondersteund.

Eetstoel Ambiance is uitgevoerd in een grijs-blauwe velvetstof die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik om je vloer te beschermen de zelfklevende viltstrook.

Specificaties
SKU: GBA-S-10396670-26
Beschikbaar bij: Pronto Wonen Roermond
Hoogte: 87,00 cm
Breedte: 46,00 cm
Lengte: 62,00 cm

Ambiance eetstoel

€ 79,95

€ 99,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: GBA-S-10396670-26
Ambiance eetstoel

€ 79,95

€ 99,95
In winkelmand