Productinformatie

Adanti bergkast


Opbergkast met een industriële uitstraling.
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Uitstraling van echt hout met een licht reliëf
  • Deuren met softclose systeem
  • Met 2 deuren en 1 open vak
  • Kras-, slijt- en stootvast

De Adanti opbergkast is een trendy kast met een industriële uitstraling. De warme, lichtbruine kleur en het gepoedercoate zwart metalen frame zorgen voor een unieke sfeer in je woonkamer. Deze robuuste kast is afgewerkt met een melamine toplaag. De toplaag ziet eruit als echt hout en heeft zelfs een licht reliëf, waardoor het ook aanvoelt als echt hout. Het materiaal is kras-, slijt- en stootvast, eenvoudig in onderhoud en gebruiksvriendelijk. Hierdoor is de kast ook bijzonder geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.

De kast is voorzien van 2 deuren en 1 open vak. De deuren zijn voorzien van een softclose systeem, waardoor deze automatisch zachtjes dichtvallen. Achter de bovenste deur bevinden zich 2 vaste legplanken en er zit 1 vaste legplank achter de onderste deur. Het open vak heeft een hoogte van 33 cm en een breedte van 55,6 cm.

Met een hoogte van 200 cm en een breedte van 60 cm, biedt deze opbergkast veel opbergruimte en is deze ook ideaal om leuke accessoires in te zetten. 

Onderhoud:

Het onderhoud van de meubelen is erg makkelijk. Voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), nadien droogwrijven met een schone droge doek. Daarnaast volstaat het om de meubelen 1x per maand te reinigen met Multi Cleaner om uw meubelen in top conditie te houden.

Dit model is enkel online verkrijgbaar/zichtbaar.

Specificaties
SKU: GBA-Q-Q148115
Beschikbaar bij: Pronto Wonen Tilburg, Webshop (online only)
Hoogte: 200,00 cm
Breedte: 60,00 cm
Lengte: 44,00 cm

Adanti bergkast

€ 549,00

€ 699,00
Productnummer: GBA-Q-Q148115
Adanti bergkast

€ 549,00

€ 699,00
In winkelmand